Kosár
Cart 0
Sukoró, 2023. július 12-16.
A házigazda

A veszprémi székhelyű Pannon Egyetem a Közép- és Nyugat- Dunántúl, valamint a balatoni régió meghatározó intézménye. Az intézmény öt karral rendelkezik, oktatási helyszíneink Veszprémen kívül Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Kőszegen és Ajkán is elérhetőek. Hallgatóbarát egyetemként nyitott, támogató környezetet biztosítunk. A Pannon Egyetem erőssége az emberléptékűség és az összetartó közösség. A Pannon Egyetem EFOTT Programfüzete itt érhető el.

Fesztiválmisszió
2023 nekünk

Az intézmény számára a 2023-as év több szempontból is mérföldkövet jelent. Az egyetem székhelye, Veszprém a Balaton Régióval közösen 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet viseli. Ez a kiemelkedő és megismételhetetlen lehetőség felpezsdíti a térségben a kultúrát, a kreatív ipart, a turizmust és a nemzetközi kapcsolatokat is. Mindehhez a Pannon Egyetem a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. stratégiai partnereként számos területen hozzájárul.

De 2023-ban ünnepli 30. születésnapját a Hallgatói Önkormányzat, illetve idén kerül sor a 30. Veszprémi Egyetemi Napokra (VEN) is, amely rendezvény szervesen kapcsolódik nem csak az egyetem, hanem a város életébe is.